Pivetti

מפעל Pivetti, הממוקם באזור Cento, במחוז פרארה, היה היהלום שבכתר טחינת הקמח בעולם מזה למעלה ממאה שנים. זהו עסק משפחתי המנוהל כעת ע"י דור חמישי ובשל אופיו ההמשכי של המפעל, התאפשרה השמירה על ידע (מקצועי וטכנולוגי) כמו גם על תכונות מבניות ויעילות משמעותית. הקמחים של PIVETTI מיוצרים מחיטה מובחרת בלבד, מיובאת מארצות שונות לצד חיטה איטלקית משובחת וידועים באיכותם הגבוהה. מפעל החברה עובד תחת בקרת ייצור הדוקה ותקנים אירופיים מחמירים. כך נשמרת האיכות לאורך השנים ועימה מוניטין החברה.
חברת פיבטי מתמחה בהרכבת תערובות קמח מיוחדות ובייצור של למעלה מ- 250 סוגי קמח טהורים ללא תוספות ומשפרים. כמו כן קמחי החברה הידועים בספיחת נוזלים גבוהה.
כל הקמחים כשרים בהשגחת הרבנות פררה ובאישור הרבנות הראשית לישראל