פסטה ורודה עם מרווה, עראק וריקוטה

פסטה ורודה עם מרווה, עראק וריקוטה
חומרים ל-4-6 מנות:
1 חבילה פסטה דקה של De Cecco
1 צנצנת Passata של Mutti
30 גרם חמאה
1/2 כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה
3-2 שיני שום פרוסות
4-5 עלי מרווה שלמים
30 מ"ל עראק או קהיל אניסי אחר כמו פסטיט
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
להגשה:
1 מיכל (250 גרם) גבינת ריקוטה

1. מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים ומומלחים לדרגת אל דנטה.
2. ממיסים חמאה בסיר רחב יחד עם השום והמרווה.
3. מוסיפים את ה-Passata ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 2-3 דקות. מוסיפים את השמנת ואת האלכוהול ומחממים עוד כמה דקות עד שהרוטב מסמיך קלות.
4. מסננים את הפסטה ומעבירים לסיר עם הרוטב, יחד עם מעט ממי הבישול. מחממים יחד כדקה. מגישים עם תלוליות ריקוטה.