פלפל קריסטל עם מקרל, צלפים ושמן מתובל בעשבי תיבול

פלפל קריסטל עם מקרל, צלפים ושמן מתובל בעשבי תיבול

חומרים ל-4 מנות: ( מדובר בטאפאס ולא מנה ראשונה או עיקרית)

1/2צנצנת פלפלים קריסטל El navarrico
1 צנצנת פילה מקרל Ortiz
2 כפות צלפים Ponti
צרור עלי פטרוזיליה
צרור ארוגולה

לשמן ירוק:
1/2 כוס פטרוזיליה (עלים מופרדים)
1/2 כוס רוקט (ללא גבעול)
1 כוס שמן זית
מלח פלפל

+ מכינים שמן זית ירוק: שמים בקערת מעבד מזון את כל החומרים ומעבדים עד לקבלת אמולסיה. מסננים. שומרים בצנצנת סגורה עד השימוש.
+ מסדרים בצלחת הגשה פרוסות פלפלים, נתחי מקרל וצלפים. מזלפים מעל שמן זית ירוק ומגישים.