סלט עגבניות,אנשובי וגבינת טולום

סלט עגבניות,אנשובי וגבינת טולום

חומרים ל-4 מנות:
6 עגבניות מסוגים שונים, חתוכות לפרוסות בעובי 1 ס"מ
1/2 כוס עגבניות שרי מסוגים שונים חתוכות לרבעים
צרור עלי רוקט
צרור עלי בזיליקום
5 פילטים אנשובי של Ortiz
150 ג' גבינת טולום מפוררת
4 כפות שמן זית

+ מסדרים בצלחת הגשה עלי רוקט ובזיליקום. מניחים מעל פרוסות עגבניות, עגבניות שרי, פילה אנשובי וגבינת טולום מפוררת. בוזקים שמן זית בנדיבות ומגישים.