סלט ארטישוקים עם גבינת המאירי ועלים

סלט ארטישוקים עם גבינת המאירי ועלים

חומרים ל-4 מנות:
1 צנצנת רבעי ארטישוקים של Ponti
צרור רוקט
צרור גרגר נחלים
צרור אורוגולה
150 ג' גבינת המאירי חתוכה לקוביות
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור טחון
1/4 כוס שמן זית

+ מסדרים בצלחת עמוקה תערובת של עלים. מפזרים מעל ארטישוקים וגבינת המאירי. מוסיפים מיץ לימון מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים קלות. מגישים מיד.

לברוסקטות:
15-20 פרוסות בגט בעובי 1.5 ס"מ
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום חצויות

+ מחממים תנור ל-220 מעלות.
+ מורחים/מזליפים שמן זית על פרוסות הבגט ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
+ אופים 5 דקות עד שהלחם מזהיב והופך קריספי.
+ מברישים את פרוסות הבגט בעודן חמות בשיני השום ומצננים קלות.