ברוסקטה פסטו כמהין וריקוטה

לברוסקטות:

15-20 פרוסות בגט בעובי 1.5 ס"מ
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום חצויות

+ מחממים תנור ל-220 מעלות.
+ מורחים/מזליפים שמן זית על פרוסות הבגט ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
+ אופים 5 דקות עד שהלחם מזהיב והופך קריספי.
+ מברישים את פרוסות הבגט בעודן חמות בשיני השום ומצננים קלות.

ברוסקטה פסטו כמהין וריקוטה

1 כמות ברוסקטה מתכון לעיל
1 מיכל פסטו כמהין של Urbani
100 גרם ריקוטה פרסקה

+ מורחים ממרח פסטו כמהין על פרוסות הברוסקטה. מפוררים מעל גבינת ריקוטה פרסקה ומגישים מיד.